17-годишните пиринци със зрелищен хикс 3:3 и рядко виждан гол директно от корнер

17-годишните пиринци влязоха в пролетния дял от първенството на елитната група в своята възраст със зрелищен хикс 3:3 с пловдивския „Спартак“ вчера на базата в село Рилци. Момчетата на Илко Христов на два пъти наваксаха изоставане от два гола, но нямаха късмета да стигнат до пълен обрат. Двубоят ще се запомни с рядко вижданото изпълнение на Марио Топузов, който вкара второто попадение за домакините директно от корнер с помощта и на вятъра. Равенството фиксира четвърт час преди края с хубав удар от движение извън наказателното поле на Мартин Подгорски.

Гостите поведоха преди почивката, а малко след подновяването на играта за втората част удвоиха аванса си, преди Емилиян Христов да върне един гол. После орлетата отново допуснаха противникът да направи по-комфортна преднината си, но все пак проявиха характер и се добраха до подялба на точките.

„Всичко футболно в мача дойде от нас, но шансът бе на страната на съперниците. Все пак заслужаваме голямо браво за непримиримостта”, коментира треньорът Илко Христов. В събота избраниците му гостуват на ЦСКА, с който са с еднакъв точков актив – по 17, но с предимството на по-добрата голова разлика.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *