Kметът К. Котев представи новия изпълнителен директор на ОФК „Вихрен“ Радостин Станев с думите: Изборът е мой, гласувам му доверие

Радостин Станев е новият изпълнителен директор на ОФК „Вихрен” – Сандански, той беше представен от кмета Кирил Котев на специална пресконференция, на която присъстваха членовете на Управителния съвет на клуба – съветникът Георги Георгиев и Ивелин Терзийски. К. Котев каза: Изборът е лично мой, считам, че Р. Станев, когото познавам добре, ще оправдае доверието, което му гласувам. Освен за представителния тим Р. Станев ще отговаря и за Детско-юношеската школа. Първото нещо, с което трябва да се справи, е материално- техническата база, която не е в добро състояние. Освен Р. Станев К. Котев представи и Божко Пантазиев и обяви, че той ще отговаря за поддръжката на градския стадион и всички стадиони в населените места в община Сандански.

Новият шеф на ОФК „Вихрен“ Р. Станев заяви: „Първо трябва да възстановим спортната база и да увеличим броя на децата в Детско- юношеската школа. Броят им през последната година е намалял драстично. Трябва да върнем децата на стадиона. Това ще стане, като тръгнем от основните училища, където се обучават те. За аматьорския футбол, в каквато група играе в момента клубът, издръжката е в рамките на 120 000-130 000 лева. Клуба напуснаха 6-има футболисти. Въпреки това се справихме и имаме две победи”, каза Р. Станев. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *