Играч на „Беласица“ наказан с 1 мач за бутане, блъскане, хапане, настъпване…

Декорираният в червено през отминалия уикенд футболист на „Беласица“ Методи Стоименов-Геелс отнесе 1 мач от наказателната рота на зоналната централа. Санкцията е по т. 22 /1/, „з“ от Дисциплинарния правилник, който гласи: „За брутално поведение /бутане, блъскане, дърпане, настъпване, хапане/“.

Стоименов бе изгонен на неутралния терен в село Крупник от кюстендилския рефер Емилиян Антонов в срещата с „Ботев“ /Ихт/ и пропуска неделната визита  под Хисарлъка срещу „Велбъжд“, който излиза без Симеон Димитров, изгорял за груб фаул при победата срещу „Рилски спортист“. Ударът без топка на играча на ихтиманци Янчо Андреев му донесе принудителна почивка от 3 шампионатни двубоя.

Заради обидните реплики срещу арбитъра Петър Григоров, описани акуратно и с подробности в доклада му, Костадин Ваклин от „Германея“ сяда сред зрителите за гостуването в столицата на „Септември“ и седмица по-късно в домакинството срещу „Чепинец“. Аутсайдерът „Балкан“ /Варвара/ трябва да реди състава си в Гоце Делчев без Милен Шуманов, а „Сливнишки герой“ отписва от сметките в Радомир Ивайло Марков за червения картон при зрелищното равенство 3:3 с „Миньор“.

Перничани пък бяха глобени със 75 лв. за използването от агитката им на нерегламентирани факли и димки на стадиона в Сливница. За превишаване на лимита от жълти картони няма да се потят в неделя Димитър Методиев /”Рилски спортист“/ и Александър Аспарухов /ФК „София“/.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *