Аня Пенчева: Лечител от Родопите ми каза два илача и спрях да се разболявам

Актрисата признава, че не се лекува с хапчета, а с точно такива рецепти за здраве!

Актрисата Аня Пенчева си остава неземно красива, без значение дали е на 20, на 30, или на 50 години. Това обаче се дължи не само на гена й, но и на начина на живот, който тя води. Основното в него е да не разчита на фармацевтичната индустрия и химията в лекарствата, а да се довери на природата и нейните велики рецепти за здраве, пише doctorbg.net.  

Аня Пенчева споделя, че отдавна вече не прибягва до хапчета, а се възползва от рецептите за здраве, които научила преди около две години от стар лечител в Родопите. Попаднала на него съвсем случайно, но срещата им й осигурила крепкото здраве и до днес.

Рецепти за здраве
Аня Пенчева споделя тези рецепти за здраве с всичките си приятели
„Този човек ми даде само два илача, но след тях не съм се разболявала“, казва актрисата, която щедро ги е споделила с всичките си приятели и близки.

Първият и най-силен от тях, е съвсем елементарен за направа като се състои от чесън – български обаче и лимон. Нужни са 300 грама чесън и един килограм свежи лимони.

„В блендер си смесвам чесъна и лимоните, но заедно с кората. После тази смес я слагам в литър и половина вече завряла вода и продължавам да варя за не повече от 15 минути на средна температура. Вари се с капак отгоре, за да е затворена течността. После оставям да изстине и пресипвам сместа в буркан с капачка“, разкрива цаката Аня Пенчева.

От тази смес, отвара или както и да я наречем, се пие точно 25 дни по 50 грама на всеки ден. После обаче задължително се почива десет дена и ако е необходимо, курсът се повтаря пак. Може да се прави на всеки шест месеца, за да служи не само за лечение, но и за защита срещу болести.

Тази рецепта помагала не само за укрепване на имунната система и борба с вируси и грип, но и чудесно служела за пречистване на кръвоносните съдове и предпазване от инфаркт или инсулт.

Втората от рецептите за здраве, които Аня Пенчева научила от родопския лечител, е за дълъг живот, посредством пълно пречистване на организма и стимулиране на защитните му сили.
При нея се взимат две лъжици с лимонов сок, пет грама пресен и настърган джинджифил, две лъжици качествен мед, щипка с лют пипер и щипка с анасон.

Прави се като се оставят да кипнат два литра вода, която трябва да ври не повече от пет минути. Когато изстине, се слагат в нея всички продукти, но непременно трябва да е вече изстинала. От тази напитка се пие през целия ден или по една чаша преди ядене.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *