Не правете като тях! Шест неща, които ще извадят на яве селянката в теб

Злато

Най-често срещаната грешка, която издава и най-прикритата селянка са бижутата. За да скрие своята бедност или да демонстрира положение, с което не разполага, тя ще се окичи цялата от главата до петите в злато. 

БулкиПърво, ако става въпрос за млада жена, на нея не са й нужни бижута. Младостта винаги предполага красота, а красотата си е красота, тя не се нуждае от нищо допълнително, за да изпъкне. Един скъп предмет като брошка, колие, златна гривна, само ще направят 

Маман

така, че всички да забравят за красивото момче и да зяпат предмета, който е на него. А тогава, жалко за момичето, никой няма да го забележи и запомни. 

Както всяка болест, така и киченето със злато си има сериозни девиации. Един такъв тежък случай е да се сложи златен пръстен на всеки пръст.

А още по-тежък случай е като със злато се окичат мъже… Горки ми цар Мидас, никой не извлече поука от разказа за твоята зла участ.

Пуловер

Съвременните дизайнери предлагат много възможности за горни дрехи: жилетки, блузи, пуловери, суитчъри. Но за много дами всички тези неща не са известни, тъй като за тях има само един вариант – „якета“ и „пуловера на мама“. Ако по тях има къдри, панделки и пайети, супер, минават за купешки.

Пуловер

Бельо

Селянка

Бельото, то не е просто едни гащи. Тези дрехи и начинът им на носене казват много за онзи, който го носи. Въпреки, че са скрити под ежедневната ни одежда и си мислим, че останалите не ги виждат, не е тека. Виждат ги.

Едно изтърване на папките в офиса и последвало навеждане прави така, че бельото лъсва на показ. 

Селянката си личи по бельото. За да скрият своя провинциализъм много момичета си обличат бельо с дантели, панделки и всякакви страстоубийки, мислейки си, че това е секси. Всъщност историята на този тип бельо тръгва от идеята за „работно облекло“ от салоните по улиците на червените фенери. Там основната идея е момичетата да са като в приказката „ни голи, ни облечени“, за да може хем клиентът да види даденостите на момичето, хем пък то да си остане облечено. Ако и вие се виждате като труженичка в подобен салон, заложете на това. 

При мъжете – е, там може да стане още по-страшно.

Мрежест чорапогащник

С мрежестите чорапогащници ситуацията е същата както с бельото. Този атрибут може добре да ви представи, но зависи от комбинацията, ако с тази шарения комбинирате друга, няма да се получи, сигурно е! 

селянка

Тигрови и леопардови щампи

Тигровите и леопардовите щампи винаги издават селянката. Това да се правиш на голяма хищна котка е добре, но да я имитираш несполучливо, това вече е проблем и резил. Правилно една дама бе коментирала преди време, че като види леопардови шарки и се изрива.

Джуки

Всяка селянка знае, че сочните устни на Анджелина Джули са желани и секси. Тя ще направи всичко, за да се издуе и да замяза на нея.

Но да си биеш препарати, чиято цел е да накарат кожата ти да даде алергична реакция и да се подуе, това вече не е секси. Няма болестно състояние или симптом, които да правят човек привлекателен. Обратното би било извратено. Но често селянките пренебрегват някои норми и залагат на… алергията. Момичета, ако в единия случай в устата можете да заприличате на един от мъпетите на Джим Хенсън е добре и забавно, то прекаляването води до – маймуна, но гледана отзад.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *