Дори не ги помирисвайте! 10 храни, които унищожават секса

Има немалко продукти, които са признати афродизиаци като трюфелите и тъмния шоколад. Но има и такива, които дори не трябва да помирисвате преди любовна нощ.

1. Женско биле

Приемът на Женско биле отдавна се свързва с понижаване нивото на тестостерона. Колкото по-силен е вкусът на този продукт, толкова по-слабо е сексуалното желание, което зависи от количеството на този хормон и при мъжете, и при жените. Затова не пробвайте тази храна преди любовна нощ.
 
2. Кашкавал

Млечните продукти са известни със способността си да понижават либидото. Много хора се оплакват от тежест в корема след употребата на кашкавал и това усещане едва ли може да се смята подходящо за секс.
 
3. Бобови храни

Всичко зависи от това как усвоявате бобовите храни. При някои хора те повишават енергичността, а други се чувстват отпаднали. Тези храни често предизвикват метеоризъм и затова е по-добре да бъдат избягвани преди секс.
 
4. Шоколад

Признанатия  афродизиак, повишаващ либидото, е в този списък само поради една причина – съществуват различни сортове. Черният шоколад е отличен десерт преди секс, но млечният е съвършенно неподходящ, поради причините, посочени в т.2.
 
5. Хот дог

Този продукт, наситен с мазнини, може да стане причина за „замърсяването“ на артериите на половия член и влагалището. Всички преработени продукти са вредни за либидото. Това се отнася и за пържените картофки, след употребата на които енергийното ниво бързо скача, но след това също толкова бързо пада.
 
6. Червено месо

Отново всичко зависи от конкретния човек. За някои това месо е от полза и ги прави бодри и енергични, а други стават сънливи и вяли.
 
7. Консервирани храни

Енергийно мъртвият продукт няма да увеличи нито сексуалния, нито останалия ви живот.
 
8. Червено вино

Умереното количество червено вино увеличава притока на кръв към половите органи и ви прави по-разкрепостени в леглото. При голяма доза обаче може да възникнат сериозни проблеми с поведението и възбуждането.
 
9. Енергийни напитки

Те са наситени със захар и всевъзможни химични вещества като подсладители, оцветители и консерванти. Краткият по продължителност енергиен скок бързо бива сменян от умора и апатия.
 
10. Броколи

Много полезен продукт особено за простатата. Яжте броколи по-често, не не и пред любовна нощ, тъй като този зеленчук способства за образуването на газове.zdrave.to

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *