Джена: Изгубих си времето с Джино

Джена проговори за бившия си годеник – Джино, но за негово съжаление, тя се изказа доста неласкаво.

Изпълнителката намекна, че съжалява за годините прекарани с него и допълни, че ако можела да върне времето назад, никога не би се впуснала в тази връзка.

„В едно от предишните си интервюта, когато бях сгодена за бившия ми приятел, казах много неща, които не исках да кажа. Неща, които нито ги мислех, нито съм ги искала.Но пък с течение на обстоятелствата трябваше да кажа. Може би аз нямах смелост тогава да приключа нещата, трябваше много отдавна да ги спра. Но се увлякох в една връзка, за която, спокойно мога да кажа, че абсолютно съжалявам за изгубеното време. Сега, на базата на това, което съм преживяла преди, мога да оценя любовта и човека до мен. Аз съм много отдаден човек и в момента, когато го погледна, искам да съм залепена до него и да не се отделям“, казва певицата.

Въпреки горчивия опит обаче днес тя е повече от щастлива с настоящата си половинка – Атанас Стоев-младши и смята да прекара бъдещето си именно с него. Относно новината, че съвсем скоро двамата ще станат родители, те запазиха мълчание, но не скриха, че кроят планове за пищна сватба още тази пролет.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *