Каква си ти в леглото

Ясно е, че всяка жена има свое поведение в „тънката част“, което я причислява към определен типаж. В секса има 5 основни типа жени. Виж кои са те и прецени сама къде откриваш себе си.

Агресивната
Това е жената, която обича да доминира в леглото. Сексът с нея е съпроводен от диви викове, дори кръв и синини. Агресивната любовница няма нищо против да експериментира с различни места за правене на секс, стига тя да влезе във водещата роля. За тази жена сексуалните контакти задължително включват насилие и употреба на различни атрибути, с които да причинява болка на себе си или партньора си.

Актрисата
Тази мацка се стреми да прилича на жените от еротичните филми. Тя се старае да удовлетворява всяко желание на мъжете, като фразите „Не искам“ и „Това не ми харесва“ са напълно изключени от нейния речник. Позирането също е доста типично за една актриса в леглото. Тя например би била особено доволна да се оглежда в отразяваща повърхност, когато прави секс, защото за нея е важно да изпълни ролята си на любовница перфектно.

Разкрепостената
Разкрепостените жени са най-смели в леглото. При тях се съчетават силен сексуален нагон и голямо любопитство, заради което са готови да експериментират с всякакви неща. Фантазията им в леглото няма граници. Почти не съществува нещо, което разкрепостената любовница да не е изпробвала. Тя ще се съгласи с всяка роля в леглото, стига това да ? достави удоволствие.

Романтичката
Този тип жени поставят интимните контакти на втори план, въпреки че не ги изключват от живота си. Те обаче предпочитат прегръдките, целувките и нежните ласки пред дивия и първичен секс. В леглото обичат да преповтарят сцени от любимите си филми, като държат партньорът им да е изключително внимателен с тях.

Срамежливката
Срамежливите любовници никога не биха показали голото си тяло пред партньора си. Дори когато се преобличат, те държат да го направят в банята и насаме. Тези жени са стеснителни в леглото и често оставят мъжа да ръководи. Срамежливките обаче са истински магнит за противоположния пол, тъй като излъчват най-голяма загадъчност.bliasak

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *