Влюбена двойка петричани долетяха от Лондон и вдигнаха сватба-мечта с гости от 4 държави

Елисавета и Радослав Костадинови от Петрич увенчаха със сватба-мечта любовта си. За сватбеното тържество те долетяха от Лондон, където работят от три години. Както камъкът си тежи на мястото, така и сватбата на човек е най-щастлива, когато е в родината му, решили младоженците, докато правели планове за първото голямо съвместно събитие в живота им.
Сватбеното тържество се състоя в петзвездния хотел от веригата „Шарлопов“ – парк-хотел „Пирин“ в Сандански. Роклята си булката купила от един от най-известните булчински магазини в Лондон. Младоженецът избрал костюма си в магазин от известна верига за мъжки костюми в столицата на Англия. Кумуваха Кирил Юруков, най-добрият приятел на младоженеца, който работи в Министерството на икономиката и енергетиката, и Владислава Димитрова, братовчедка на булката, позната от дуета Алекс & Влади в „X factor“. За сватбения ден младоженците ползваха услугите на топкоафьора Венелин Кондаков, личен фризьор на Николета Лозанова. За вълнуващото пътуване към сватбеното тържество Елисавета и Радослав наеха ретро лимузината от “Черешката на тортата”.
Гостите имаха удоволствието да бъдат посрещнати с Wellcome drink в Зимната градина на парк-хотел „Пирин“ – Сандански. След това всички се отправиха към зала “България”, за да отпразнуват сватбения ден. Имаше гости от Лондон, Кипър, Гърция и Франция. Един от най-запомнящите се подаръци, които получиха младоженците, бе от лелята на булката – 24-каратова златна роза със сертификат за стойността й.
Фотосесията на младоженците се състоя на брега на Бяло море в Кавала.
Елисавета и Радослав се готвят за сватбено пътешествие до Париж и швейцарското градче Гринделуолд.
21-годишната Елисавета работи като мениджър на верига магазини в Централен Лондон. 29-годишният Радослав е супервайзър в една от най-големите почистващи компании в английската столица.
Двамата младоженци са двойно по-щастливи, тъй като сами финансираха сватбата си. „Не знам дали това сега е мода сред младите, работещи в чужбина. Не всеки може да си позволи сам да плати такива разходи. Но ние решихме и се справихме сами. Искаме да сме самостоятелни във всичко“, каза булката Елисавета.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *