Хванаха изнасилвач на 8-годишна и го разходиха гол по улиците

 

Виж видеото: https://www.youtube.com/watch?v=92HWyLv943g

Мъж, който бе хванат, докато се опитва да изнасили осемгодишно момиченце, бе съблечен чисто гол и принуден да се разходи по улиците на града си, за да бъде публично засрамен. Инцидентът е станал в квартала Санта Бриджида в аржентинската столица Буенос Айрес. На кадри от разходката на срама се вижда как голият мъж, който не е идентифициран към момента, е воден на каишка, преди да бъде предаден на полицията от хората, които са го заловили.

Намирайки се вече в колата, полицайка го развърза и поставя му белезници, а той все още е гол. Междувременно полицейската кола е заобиколена от хора, които крещят обиди по адрес на неуспелия изнасилвач. „Следващият път ще те убием”, крещи един мъж. Жена пък на свой ред казва: „Дегенерат! Завържете го за задния капак на колата и тръгвайте”.

Кадрите с голия мъж са качени в интернет от местни жители в социална медия с коментара: „Съседите от квартала въздадоха справедливост, когато заловиха престъпник, който се опитваше да изнасили 8-годишно момиченце. Предадохме го на полицията, която, както се надяваме, ще въздаде справедливост за малкото момиченце”.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *