Топ теми

ВНИМАНИЕ! Вилнее сериен изнасилвач на кози

Жена от американския щат Флорида твърди, че „неуловим изнасилвач на кози” постоянно напада нейните животни. Шарън Круз Печина призовава полицията да си свърши работата и да арестува човека, който прави секс с нейните трима домашни любимци. Според жената, нападателят експлоатира сексуално нейните кози от миналото лято насам.

„Той ги напада и ги изнасилва. Не си измислям”, каза Шарън от Каривил пред местната телевизия WJHG, цитирана от Пик.

Шарън купила козите преди пет години, защото съпругът й страда от непоносимост към лактозата и козето мляко му понасяло добре.

През април миналата година козите й живеели в място, разположено на около километър и половина от дома й. Тогава в района бил забелязан мъж. По думите на Шарън, той е бил обвинен в сексуални контакти с животно.

„Много хора, които живеят в радиус от 2-3 километра от дома на този човек, се оплакват, че той напада техните кози”, каза още жената. Тя също представи и снимкови доказателства за това, че нейните кози са били изнасилвани.

„Виках полицията няколко пъти, но впоследствие спрях да се обаждам, защото смятам, че те не ме взимат на сериозно”, каза още собственичката на изнасилените животни.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *