Джино: Джена ми падна в очите, тя е нула за мен! След нея не съм спал с друга жена

Събрах се с едно момиче, когато бях на 19 години. Оженихме се тайно, без никой да знае. Тя беше от известен сицилиански род. И ако истината за нас беше излязла наяве, щеше да стане война. Това сподели пред Мон Дьо прочулият се след „ВИП Брадър“ Джино Бианкалана.

„Бях в България и разбрах, че баща й ме е поръчал. Трябваше да се разделим. А бяхме заедно 6 години. Сега вече мога да кажа, че с този човек сме приятели“, допълни Джино.

Той не скри, че чалга певицата Джена е била най-голямата му любов. „Но тя не ме е обичала по начина, по който аз съм я обичал. А и тя вече е сгодена. Така че разликата е много голяма“, сподели Джино.Той показа годежния пръстен, който подарил на Джена. „Нося го със себе си. И знаеш ли, той е създаден, за да направи някого щастлив. А Джена искаше да го развали. Тогава разбрах, че тя никога не ме е обичала истински.

Това, което разказва за мен – че си е изгубила времето с мен, страшно ме нарани. Затова ще дам този пръстен за благотворителност. За някое нуждаещо се дете например. Джена ми падна в очите. Тя изхвърли не само мен от живота си, но и собствената си сестра. Заслужава да бъде наранена“, сподели разочарованият млад мъж.

Джино разбрал за предателството на Джена, след като излязъл от Къщата на „ВИП Брадър“. „Тя вече беше с друг. Никога не съм искал да бъда звезда. Просто показах себе си. Хората се влюбиха в мен. Взех си двата мерцедеса от нея, които й бях подарил. И двата бяха на мое име. Първият си го карах аз, във втория се возеше новият й мъж. Спрях ги на един светофар и й казах: „Нека новият ти приятел ти купи кола“. Вече не обичам Джена. Казвам ти истината. Нямам друга жена до мен в момента. Обичах я много. Но с нейните изяви тя ми помогна да я преодолея“, бе категоричен плейбоят.

„Джена е нула за мен! Тя е нищо! Тръгвам си за Америка сам. И друго ще ти кажа – след „ВИП Брадър“ не съм спал с жена. Не че не ми се е искало. Тук всеки иска да види какво ти е в кревата, под завивките. В Щатите не е така. Въпреки че тук хората ми се радват и познават. Тръгвам си“, заяви Джино.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *