Топ теми

Как да направите мисионерската поза незабравима!?

Коя е любимата ви секс поза? Може би не е една. Дали мисионерската е сред онези преживявания, които ви оставят без дъх в спалнята или я намирате за скучна?

Тъй като сексът е разнообразие, винаги има начин да превърнете класическото и недотам интересно, в нещо ново, вълнуващо, което ще ви накара да се чувствате еуфорично. Споделяме няколко малки тайни, с които да превърнете мисионерската секс поза в любима ваша.


Включете секс играчки

Според едно проучване 37% от анкетираните представителки на нежния пол са дали положителни отзиви за мисионерската секс поза, а само 12% са споделили, че успяват да достигнат до оргазъм. Въпреки че тази поза ни дава близост с половинката, повече романтика и можем да посрещаме емоциите на партньора гледайки го в лицето, в традиционната мисионерска поза по-рядко може да бъде стимулиран клиторът.

Хубавото е, че има компактни секс играчки, които могат да се ползват именно когато с любимия ви сте избрали тази секс поза. Докато той прониква във вас, секс играчката стимулира клитора ви. Друг вариант е партньорът ви да постави на пениса си вибриращ пръстен. Това също ще нагорещи страстите.

Дръжте го под „ключ“

Вероятно си помислихте за секс ролеви игри, в които участват и белезниците. Всъщност „ключ“ е един от вариантите на по-разнообразната и интересна мисионерска секс поза. Удоволствието е незабравимо, а проникването максимално дълбоко, което е предпоставка за множествени оргазми.

Настанете се удобно на спалнята, лягайки по гръб. Партньорът ви трябва да застане на колене между краката ви, подпирайки се леко приведен към вас на ръцете си, докато вашите бедра го обгръщат. Повдигнете леко ханша и се оставете на темпото, което вашият любим ще определи.

Секс приключението е в ума ви
Опитайте по-отворен вариант на мисионерската поза. Не е задължително тя да се случва само на спалнята. Не забравяйте всички други вълнуващи места в дома ви, където може да го направите, като кухненския плот, маса, бюро, висок стол и т. н.

Легнете на меко

Използването на малки трикове в спалнята също може да разнообрази класическата мисионерска поза. Меките и удобни възглавници правят много по-ефективно достигането на оргазъм. Поставете възглавница под ханша си. Така проникването ще бъде по-дълбоко, а клиторната стимулация по-интензивна.

Източник; az-jenata.bg

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *