Топ теми

Ицо Хазарта съкрушен от смъртта на баща си

Макар да изглежда епикуреец и непукист, веселякът Ицо Хазарта крие драматична история. Житейски катаклизми съсипват едни от най-хубавите години на създателя на емблематичната група „Ъпсурт”, съобщава столичен седмичник.

Точно в апогея на славата и парите сърцето на Ицо е разбито от бившата му съпруга, която го изоставя и заминава за Лондон. Своенравната Диана обаче не е най-голямата мъка на Ицо, защото рапърът е охладнял към нея още преди време. Бурята се разгаря около невръстната им дъщеричка Аделина. Майката все пак склонява тя да остане при баща й, но с уговорката всяка ваканция да пътува при нея в Лондон. 

Така Ицо е принуден по неволя да стане готвач, за да е едновременно баща и майка на малката. За да оцелее, в този момент на помощ идва баща му. Но съдбата му готви изненада. Бащата на Ицо си отива внезапно, а това кара рапъра да посегне към алкохола. 

След време шоуминът преборва тази своя слабост, но загубата на баща му остава отворена рана. 

В момента Хазарта живее с настоящата му половинка – танцьорката Ади. Те имат обща дъщеря, която обгрижват точно толкова, колкото и първородната му Ади.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *