В. Гаргов зае мястото на ексглавния архитект В. Терзиева, след 10 г. като експерт в общината, Л. Караиванова назначена за шеф на дирекция

Главният експерт в община Сандански Людмила Караиванова е повишена в длъжност директор на новата дирекция в администрацията – „Образование, култура и спорт”, със заповед на кмета Кирил Котев. Назначението на Л. Караиванова, на която тази година предстои пенсиониране, е от вчера. Тя ще бъде на пряко подчинение на зам. кмета Зорица Органджиева.

Новата трансформация на длъжностната характеристика на Л. Караиванова е съобразена с вече действащата структура на Общинска администрация, гласувана от Общинския съвет, по предложение на кмета К. Котев. От три години в структурата на община Сандански дирекция „Образование и култура” липсваше като отделна дирекция или отдел.

Л. Караиванова бе единственият главен експерт по образование в администрацията през последните десет години. Длъжността главен експерт „Култура” се заемаше от Димитър Тошев, който съвместяваше и дейността на спортните събития в общината.

След закриване на отдела по спорт Тошев, както вестник „Струма” писа, бе освободен от заеманата длъжност. От вчера в община Сандански е назначен на работа на длъжност началник отдел „Териториално селищно устройство” Валентин Горчов. Досега този отдел бе на подчинение на вече ексглавния архитект Васка Терзиева. Досега Горчов е работил в частния сектор.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *