Нова версия! Мерцедесът ковчег, в който загинаха годеници, участвал в гонка във фаталната нощ

Възникна нова версия за смъртта на двамата младежи, които загубиха живота си преди близо два месеца в тежката катастрофа на бул. „Найчо Цанов“ в Пловдив, съобщи TNS.bg. Мерцедес излетя от пътя и се заби в огромен билборд. Под смачканите до неузнаваемост ламарини на колата останаха 17-годишната Ралица и приятелят й – 21-годишният Боян. Трагедията се разигра в ранните часове на деня. Младежът взел автомобила на баща си, за да повози своето гадже. Двамата пътували от район „Тракия” към Сточна гара, когато автомобилът им излиза от пътя, минава през автобусната спирка, забива се в билборд и се усуква около него.

Първоначалната версия бе, че 21-годишният Боян е карал с висока скорост и колата се е хлъзнала на заледен участък. Първото е потвърдено от направената техническа експертиза, заледеният участък обаче е в сферата на предположенията.

Според източници на TNS.bg обаче има и още една причина за злощастната развръзка. Близки до разследването твърдят, че шофьорът се е състезавал с друг младеж, който бил зад волана на „Ауди“.

Двете коли са тръгнали с висока скорост от кръстовището на Мебелна къща. Движили са се много бързо по булеварда и са преминавали от лента в лента, изпреварвайки се една друга. Мерцедесът обаче излиза от пътя и се забива в спирката вдясно от пътя.

Шофьорът Боян е имал книжка едва от една година.

Три седмици преди рождения си ден, който е точно на 14 февруари, Ралица изгуби живота си заедно с човека, когото обича. Боян бе фен на футболния клуб „Локомотив” Пловдив. Приятелите го описаха като добро момче и страстен запалянко на черно-белите. Те все още тъгуват за загубата.

Момичето живееше с родителите си в ЖР „Тракия“, а Боян Черния, както го наричаха приятелите му, е от „Изгрев“. Той взел книжка от около година, мерцедесът, с който са катастрофирали, е на баща му.

С Ралица имали връзка от няколко месеца, били много влюбени един в друг. Статусът във фейсбук и на двамата бе „сгоден“.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *