ИНЦИДЕНТ В САНДАНСКО! Майка падна по стълбите с 6-г. си дъщеря и стана белята

31-годишна майка от санданското село Ново Делчево падна по стълбите в къщата им, докато носила 6-годишното си момиченце на ръце. Жената е с наранявания по ребрата, а детето е претърпяло удар в главата. Майката веднага се е обадила на тел. 112, след като видяла раната в областта на челото на детенцето, което не спирало да плаче.

След направен скенер на малкото момиченце в санданската болница е установено, че няма сериозни травми, но е прието за наблюдение в хирургично отделение.  

Завчера пък семейство гастарбайтери докараха по спешност в Сандански 7-г. си дъщеря Велизара чак от Солун, където паднала с колелото и останала известно време в безсъзнание. Семейството е от Монтана и живее от години в гръцкия град.

Притеснените родители завели детето в солунска болница, откъдето им казали, че са в ремонт и ги посъветвали да си потърсят друго здравно заведение. Тогава се качили на автомобила си и пристигнали късно вечерта в санданската болница, тъй като им била най-близка на родна земя. След направените изследвания медиците настанили Велизара с комоцио в хирургично отделение за лечение и наблюдение.  

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *