ХОРОСКОП ЗА 14 МАЙ

ОВЕН
Днес Овните ще са поставени пред някакъв избор, не реагирайте импулсивно на новината, която ще научите. Ако позволите да ви провокират, целият ден ще пропадне: преживяванията и неприятните размишления няма да ви позволят да се съсредоточите върху нищо полезно. Повече сдържаност и старание в работата няма да са излишни.

ТЕЛЕЦ
Доста трудно ще запазите спокойствие в събота, денят е свързан с рязко увеличение на дразнещите фактори. И работата е не само в неблагоприятните обстоятелства, но и в хората, на които им доставя удоволствие да ви виждат напрегнати. Старайте се да не влизате в спорове с тях, това е единственият начин да избегнете нервното претоварване и стреса.

БЛИЗНАЦИ
През деня ви очакват професионални трудности. Ще ви стане ясно, че на работното ви място не ви дооценяват. Не се разстройвайте! Сега е моментът да смените професията си, помислете в коя организация или институция бихте могли да намерите реализация. Денят ще бъде щедър на интересни срещи и вероятно ще имате възможност за запознанство с много симпатични хора.

РАК
Днес може да откриете, че вашите представи за любов съвсем не съвпадат с тези на вашия любим човек. Постарайте се, колкото е възможно, да изясните ситуацията, иначе конфликтите в бъдеще са неизбежни. От професионална гледна точка стоите стабилно на позиции и получавате подкрепа от прекия си началник за всяко ваше решение.

ЛЪВ
В събота няма нужда да правите анализ на изминалите професионални дни, нека здравият разум победи. Емоциите ви подтикват към начало на недоволство, но днес съвсем не е ден за изясняване на висящи въпроси. Изберете мирен път, иначе ще претърпите финансови загуби и снемане на доверието.

ДЕВА
Денят ще е дискомфортен и напрегнат. Ще ви бъде трудно да се разберете с околните и неочаквано ще си дадете сметка, че близките не споделят вашите възгледи и съвсем нямат намерение да търсят компромисно решение. Проявете търпение, ще постигнете взаимно съгласие, запазете мира и избягвайте конфликтите.

ВЕЗНИ
Атмосферата на съботния ден подтиква към нестандартни решения, но за реализацията им ще тряба да се придържате към определена дисциплина или да пожертвате някои други възможности. Започнатото вчера ще има смисъл само ако се завърши до края на деня. Любовните отношения с партньора ви обещават изненади, но не всички от тях ще са приятни.

СКОРПИОН
Бъдете предпазливи. Този ден ще бъде свързан с огромно количество съблазни и провокации. Не разчитайте, че ще успеете да запазите нещо в тайна, изкушенията ще са големи, проявете стоицизъм. В личната сфера ще намерите оригинални и изключитено ефективни решения, които ще предизивикат възхищение от способностите ви.

СТРЕЛЕЦ
Убедете се в това, че знаете точно къде свършва приятелството и започва любовта. Влюбените от вас лесно ще прекрачат тази граница. Трябва да знаете какво правите и какво ви е нужно, иначе всичко може да завърши по най-неприятния за вас начин. Не се отказвайте от позитивни идеи, които изглеждат трудни за реализация. С повече упоритост и постоянство ще успеете да завършите успешно задачите си. Бъдете търпеливи! Това е благоприятно време за начало на пътешествие или заемане с нестандартно хоби.

КОЗИРОГ
Денят ще премине добре, за големи постижения ще са нужни малки усилия. Ще възникнат проблеми в личните отношения, защото близките ви хора са убедени, че постъпките ви са продиктувани от егоизъм. Укрепете семейните връзки, взаимоотношенията ви в последно време са обтегнати. Ще се справите с ежедневните проблеми не без помощта на жена. Приемете съвета й да намалите темпото.

ВОДОЛЕЙ
Водолеи, предупреждението към вас е свързано с професионалните ви ангажименти, не приемайте чужди съвети, ще са удивително безполезни или ще ви тласнат в грешна посока. Разчитайте само на себе си и вероятността да успеете да финализирате бизнес сделка е много голяма. Някои от вас ще имат среща със стар приятел, който ще ви направи приятна изненада. Имате тенденция за подобрение на финансите.

РИБИ
Мнозина ще са изправени пред избор в работата. Ще се появи възможност да сключите няколко изгодни, но за съжаление взаимноизключващи се сделки. Изберете тази, която ви се струва по-надеждна, не трябва да рискувате без особена нужда. Неочаквано ще се появи възможност да уредите отдавнашен семеен конфликт за имот, който се пада по наследство на половинката. В бизнеса на някои дами ще се наложи да потърсят подкрепата на влиятелен мъж.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *