За мъжете! Как да скриеш липсата на опит в леглото

Ако искаш да бъдеш добър в секса, изисква се практика. Това казват повечето жени, а за младите момчета, тези думи са много демотивиращи. Ти си красив, умен, образован и секси, но никога до сега не си правил секс. По една или друга причина нямаш опит в леглото и това те кара да се чувстваш ужасно. Подготвили сме ти няколко съвета как да скриеш това и да бъдеш по-уверен.
 
Не ? го казвай. Вероятно искаш тя да остане очарована от твоето представяне в леглото. Искаш да я задоволиш максимално и тя да помни това преживяване цял живот. Ако не искаш да я разочароваш, просто не ? казвай, че нямаш опит. Жените се възбуждат от увереността на един мъж, а неговата плахост може да ги отблъсне.
 
Какво харесват жените? Въпрос, който няма еднозначен и точен отговор. И все пак, обяснено с няколко думи, жените обичат внимание, нежност и сила. Ако имаш близка приятелка, с която можеш да споделиш всичко, поговори с нея. Нека тя ти разкаже за своите вкусове и преживявания, поискай съвет от първа ръка.
 
Базови знания. Трябва да знаеш какво я възбужда, къде са ерогенните зони и как да ? доставиш удоволствие. Повечето жени обожават целувки по цялото тяло, най-вече по врата, шията, гърдите, коремчето и бедрата. Не се свени да я целуваш на тези места, тя ще го оцени. Любовната игра е приятна, но не бива да е прекалено дълга. Идеята е да се възбудите и после да продължите напред със същинската част.
 
Не говори по време на акта. Винаги можеш да кажеш нещо, но идеята не е да ? разкажеш какво ти се е случило днес. Всеки разговор може да почака известно време. Забрави за фрази от рода на „как го усещаш“ и „така харесва ли ти“. Идеята е да следиш реакциите ? и да разбереш кое ? харесва.
 
„Не“ на разпита след секс. Ако ? е харесало, ще си проличи. След секс жените искат гушкане и нежност, а не интервю. Забрави за купищата въпроси, които ти идват на ум и се съсредоточи върху преживяването. Не я питай дали ? е харесало, дали предното ? гадже се е справяло по-добре и всички други въпроси, за които се сещаш.
 
Не забравяй за хигиената. Важно е да спазвате нужната хигиена. Преди секс можете да си вземете душ заедно, който е чудесно средство за предразполагане. След секс важи същото правило, малко след като приключите – отивайте в банята. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *