Тъмнокожият неврокопчанин Г. Пашов разчисти пътя си към завръщане в Благоевград

Тъмнокожият неврокопчанин Георги Пашов разчисти пътя си към завръщане в Благоевград, откъдето тръгна кариерата му, преминала през „Литекс“, Етрополе и за последно в „Монтана“. Договорът на бившия младежки национал с основния опонент на орлетата на дъното в „А“ група изтече и вчера окончателно стана ясно, че играчът е отказал да го поднови. Той нямаше да бъде на разположение за баража с „Поморие“ утре заради наказание. 26-годишният десен бек, който може да играе с успех и в халфовата линия, няма да струва нито стотинка на бъдещите си работодатели и това го прави още по-апетитна хапка за ОФК „Пирин“.

С монтанчани се раздели и полузащитникът Иван Минчев, който също изтърпява санкция за натрупани картони и е аут за плейаута. Вр.и.д. наставникът Дилян Иванов, заменил на пожар напусналия титуляр Емил Велев, повежда отбора си още днес за Стара Загора, определен за домакин на двубоя.

Вчера Съдийската комисия назначи реферите за мача, в бригадата липсват представители на футболната Темида от Югозапада. Свирката е поверена на родения под Аязмото международник Никола Попов, флагчета по тъчлинията ще размахват Иван Вълчев и Георги Тодоров, а за смените и реда на резервните скамейки ще бди пловдивчанинът със значка на ФИФА Георги Кабаков.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *