ХОРОСКОП ЗА 6 ЮНИ

ОВЕН
Понеделник се характеризира с някои трудности за Овните, които лесно можете да преодолеете, ако избегнете споровете и полемиките с хора от службата ви. Това са ваши неприятели, които ще се опитат да ви уязвят. Положителните събития касаят неочаквано съобщение, което повечето от вас ще получат в дома.

ТЕЛЕЦ
Повечето от Телците имат шанса да се реализират по нов начин в бизнеса. Става въпрос за сдружение, което обикновено касае търговска дейност или съвместна работа. Професионалният ден изисква повече съсредоточаване на работното място. Някои от вас ще научат неприятни новини, не им обръщайте внимание.

БЛИЗНАЦИ
Понеделник не е добър ден за Близнаците. Ще разисквате в службата определени въпроси, което може да се яви причина за силна нервна възбуда от ваша страна. Добро развитие ще имат контактите ви, които много често засягат възможността за взаимни действия в бизнеса. Мнозина от вас ще получат неочаквано известие.

РАК
Раците ще се зарадват на хубаво известие за работата им или по делови въпрос, който означава допълнителна дейност за тях. Днес ще се сблъскате и с неприятности, които се отнасят до държавни администрации. Имате неразрешени проблеми, може би парични дългове. Предстои ви професионална промяна.

ЛЪВ
Личните ви възможности са на висота и днес всички от Лъв са в състояние да се справят със съответните задачи. Но самочувствието ви крие друга опасност за евентуално отлагане на поети дела и ангажименти. За други понеделник създава трудности в сферата на финансите.

ДЕВА
Девите днес ще имат успехи в деловия си живот, но те са крайно зависими от контактите ви. Насочете се изцяло към действия в областта на заниманията ви и избягвайте разговори по делови въпроси. Ще последва неприятна развръзка за вас. Бизнесмените ще се зарадват от позитивното отношение на влиятелни хора. Характерно за повечето от Дева е доброто развитие на контактите.

ВЕЗНИ
Везните са благоразположени към околните в понеделник и в повечето случаи ще им съдействат в изпълнението на някакви задачи. Ако обаче разчитате, че това ще направи въпросните хора по-благосклонни към вас, грешите. На работното място денят може да протече трудно за някои от вас, поради възникналите спорове.

СКОРПИОН
За да протече денят ви нормално, е необходимо да избягвате словесните сблъсъци. Освен че те могат да ви навредят в делово отношение, не е изключено да събудят негативните качества у вас и някои от Скорпионите да се посветят на отмъщението. Това е ненужно хабене на нерви и отклонение от преките ви задължения. Ще съумеете да запазите позициите си в службата.

СТРЕЛЕЦ
Стрелците не преценяват добре обстановката, в която се намират, и често се заблуждават относно възможностите си. Професионалният ден ще бъде труден и изпълнен с ограничения. Успехите, които ще последват при други, са гарантирани благодарение на активността ви. Бизнесмените ще получат покана за обединение на усилията с партньори. Съберете повече информация за предстоящата дейност. Ще бъдете крайно ограничени за делова реализация.

КОЗИРОГ
Агресията надделява у много от представителите на Козирог, което днес ще им донесе повече неприятности, отколкото полза. Може би е добре да послушате съвета, който ще отправи към вас близък приятел. Иначе добрите възможности не липсват и те могат да бъдат практически оползотворени, ако действате умерено. Някои от вас са преуморени и се нуждаят от почивка. Планирайте отпуска си.

ВОДОЛЕЙ
Водолеите ще успеят да се справят със задачите си за деня, ако пестят времето си и стриктно действат по определената работа. Понеделник е забележителен с добрите известия и предложения, които ще бъдат отправени към вас. В повечето случаи те са делови и ще стабилизират позициите ви, а в много отношения и професионалния респект. Няма да закъснеят и материалните придобивки, осезателно ще усетите промяната. Не обръщайте внимание на злословието и то ще спре.

РИБИ
При Рибите понеделник отбелязва нови отношения на работното място, както и зората на нови възможности. Не са малко случаите, при които става въпрос за служебно повишаване или за гласуване на по-голямо доверие. Този акт касае и финансова стабилизация и засилване на личните ви възможности. Обаче не се отпускайте, не бъдете наивни в преценките си, а спазвайте установените правила.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *