Безкрайна и незабравима нощ изживяха 60 възпитаници на Механото

Четири паралелки випускници от Техникума по механо-електротехника се събраха пред фонтаните пред община Благоевград, за да се преброят и направят снимки за спомен от така чаканата другарска среща. Четири ентусиастки издирваха своите съученици по всички краища на страната и света и успяха да съберат голяма част от тях.
След фотосесията групата се отправи към ресторанта, където ги очакваше с нетърпение собственикът и техен съученик Славейко Костадинов. Заведението се изпълни и с много смях и емоции веселбата започна. Оркестърът стартира своята програма с блус – поздрав за всички, и пожелания за весел празник и незабравими мигове.
Прочувствени поздрави и пожелания към всички присъстващи поднесе Благородна Велянова и им пожела една незабравима и безкрайна нощ. Випускът се събира на всеки 5 години, а възпитаниците на Механото стават все по-активни в танците и хората.
На срещата присъства и курсовият ръководител на IV „г“ курс г-н Стоил Вангелов, който не отстъпи на хората по темперамент на своите ученици.
В ранни зори побелелите момичета и момчета се разделиха с пожелания за още много такива срещи.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *