Дете пищи от ужас! Откри баща си мъртъв

47-годишен гръцки бизнесмен бе открит мъртъв вчера около 11 ч. в квартирата му в Сандански на ул. „Хр. Смирненски“ от шестгодишния му син.
Детето на Константинос Зервас било докарано за уикенда в курортния град, където гъркът въртял бизнес с поддръжка на принтери и компютри. Момчето се натъкнало на безжизненото тяло на баща си и започнало да пищи от ужас. Съседите от четириетажната кооперация чули писъците и се притекли на помощ. Етажната врата обаче била заключена от вътрешната страна и те приканили паникьосаното дете да отключи. То едва събрало сила да завърти ключа, съседите влезли в спалнята и се натъкнали на посинялото му тяло, което било голо от кръста надолу. В близост до него имало и шише, предполага се, че на младия мъж му е прилошало внезапно. 
Пристигналите лекари от Спешен център само констатирали смъртта на К. Зервас, като по първоначална информация най-вероятно е получил масивен инфаркт.
3 полицейски автомобила пристигнаха на адреса, криминалисти от РУП – Сандански правиха близо 2 часа оглед на трупа и разпитваха съседите. Не са открити следи от насилие по трупа. За нещастния инцидент полицаите уведомили първо сестрата на починалия, която живее в Гърция.
Новина за смъртта на Зервас бързо се разнесе из курортния град, пред къщата започнаха да пристигат негови колеги и приятели гърци, които поеха и детето до пристигането на майка му.
 К. Зервас се заселил в Сандански преди около 6 години, занимавал се с принтери. Той има склад, офис и десетина работници. През почивните дни редовно вземал сина си и прекарвали уикенда заедно. Близки до него разкриха, че бил трудолюбив и добър човек, но водил много динамичен живот, спял само по 5-6 часа, поддържал се с много кафета и цигари приемал, които най-вероятно са предизвикали нелепата му смърт.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *