Пребиха млад мъж пред дискотека, той е със счупен череп и мозъчен кръвоизлив

Млад мъж е настанен в болница със счупен череп, след като рано тази сутрин охранители са му нанесли побой пред пазарджишка дискотека. Инцидентът е станал пред очите на съпругата на пострадалия.

От полицията в Пазарджик уточниха, че по случая вече е образувано досъдебно производство, но тепърва ще се установява кой е автор на жестокия побой, съобщава bTV.

В събота вечерта пострадалият Стефан Димитров, съпругата му и техните кумове празнували рожден ден. В ранните часове на 12 юни охранител се приближил до тях и обяснил, че заведението затваря.

„Просто му казах, че не съм чул и го питах пак. А той си помисли какво ли не и ме нападна. Бутна ме“, разказва Стефан.

Минута по-късно мъжът бил извлечен навън и удрян зверски на улицата. Никой не знае точната причината за агресията.

Побой в Пазарджик
 

„Не е конфликтна личност. Просто единият от охраната беше много агресивен“, казва съпругата на Стефан – Спаска Димитрова.

Нападнатият мъж изпада в безсъзнание и само бързата намеса на медиците го спасява от смърт. Той е със счупен череп и мозъчен кръвоизлив.

„Най-силно ме възмущава, че няма арестуван, няма повдигнато обвинение. Никаква информация на близките не се дава“, коментира сестрата на пострадалия Вера Димитрова-Костадинова. 

От охранителната фирма заявиха, че инцидентът е станал извън дискотеката и ако има виновен охранител, той ще си понесе последствията.

От полицията пък обясниха, че тепърва ще проверяват записите от видеокамерите на околните търговски обекти, но вече са разпитани всички свидетели на побоя.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *