Топ теми

Близначка загина в катастрофа, сестрата оцеля

14-годишно момиче загина в тежка катастрофа с БМВ на 20 километра от Шумен, а сестра му – близначка е оцеляла. Катастрофата стана между разклона за с. Звегор и кръстовището за с. Лозница по пътя Шумен – Разград в неделя вечерта. В понеделник в болницата е починал и 40-годишният шофьор на БМВ-то Фикрет О. от с. Помощица.

По неофициална информация от Лозница двете близначки и мъжът, който е познат на семейството им, били на разходка във Варна и на басейн в Търговище. Привечер тръгнали да се прибират и малко след разклона за Звегор на мокър асфалт и с голяма скорост шофьорът загубил контрол над колата. Навлязъл в лявото платно, оттам излязъл от пътя и забил БМВ-то в крайпътно дърво, пише Труд. Дървото било почти отсечено, казват очевидци.

Най-тежкият удар се паднал отпред вдясно, където седяла едната сестра. Момичето било без колан и нямало шанс да оцелее при силния сблъсък. Загинало е на място.

Фикрет бил преметнал колана и го щракнал, но зад гърба си, колкото да не му писка бордовия компютър. Той беше откаран в болница със счупени таз и крак и множество вътрешни кръвоизливи с опасност за живота, а днес почина в отделението по реанимация.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *