Майка на 5-г. дете: Докато свалях банския на сина си, той изпищя неистово!

Майката на 5-годишния Джак Колинс, останала ужасена, когато  се опитала да свали банския на сина си след като детето се върнало от плуване в басейна. Опитала се да му помогне с костюма, но малкият извикал силно. 

„Той изкрещя така, че сърцето ми се сви „, разказва Лора Колинс пред „The Mirror”.

Оказва се, че докато сина й си играл във водата, мрежата вътре в банския му се оплела около слабините му. Жената, която заедно с детето си била отседнала в хотел, изтичала веднага до рецепцията, за да поиска ножица. Но когато отново погледнала в какво положение е сина й, решила, че е най-добре да го заведе в болница.

Причината е, че мрежата в банския така плътно се била увила около него, че жената се страхувала да не нарани детето си. Щом го завела в най-близката лечебница, за да свалят от малкия пациент банския, се наложило да му бият местна упойка.

Освен това детето останало за няколко часа под лекарско наблюдение, за да се изключи евентуално увреждане на пикочния тракт.

Изненадващо, но малкият Джак не е изключение, той не е първият случай в болницата, който лекарите са виждали с подобен проблем. Друго момченце било настанено в същата болница няколко седмици по-рано с подобна контузия.

Колинс съветва всички родители, преди да обуят банския на децата си, първо да отстранят прикрепената от вътрешната страна мрежа, за да не изпаднат в същата ситуация.

От компанията, произвела продукта съобщили, че банските костюми за деца са изработени по всички изисквания и стандарти. Допълват, че подобни инциденти са редки, но се  случват.  И препоръчват на родителите да слагат на децата си бельо под банския. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *