Лили Иванова припадна и изгуби съзнание

Лили Иванова никак не понася жегите. Рязката смяна на температурите от ниски към крайно високи доведоха до припадък певицата преди броени дни. Кръвното й се вдигнало, станало й лошо, причерняло й и изгубила съзнание, пише „Всеки ден“.

Неприятният инцидент станал след концерта на Лили на Панчаревското езеро миналата сряда. На следващия ден тя се оплакала, че не се чувства добре. Смятала, че е най-обикновена преумора и че просто трябва да поспи повече. Нещата обаче се оказали по-сложни.

На среща с екипа си, на който трябвало да уточнят следващите прояви на примата, тя се появила във видимо влошено състояние. Оплакала се, че жегите й действат много зле и че по цял ден не смее да си покаже носа вън от дома си, защото от слънцето й ставало лошо. На всичкото отгоре не смеела и да включва климатици, защото студът от тях можело да се отрази на гласа й. „По цял ден стоя вкъщи и се потя“, оплакала се примата.

В разгара на срещата и обсъжданията Лили изведнъж пребледняла, избила я студена пот и изгубила съзнание. Хората от екипа в първия момент изпаднали в паника и не знаели как да реагират. След това започнали да я пръскат с вода, докато се съвземе. Измерили й кръвното и се оказало, че рязко се е вдигнало. Имала и учестен пулс.

„Лили казва, че нищо й няма и че всичко е от жегата. Тя вече е на възраст, но не се пази. Работата и напрежението я изтощават, а горещините са капакът на всичко“, смятат хората й.

Самата певица непрекъснато е на педал. Тя не си позволява и ден без работа. В момента подготвя грандиозен концерт на централния плаж в Бургас, който ще е на 6 август. Шоуто ще бъде нощно в буквалния смисъл на думата. Ще започне в 10 часа вечерта и се очаква да продължи до малките часове. Пуснати са билети с цена от 1000 лева, които вече са продадени, показа проверка на „Всеки ден“. Те са на ВИП маси за 10 души. Най-евтини пък са билетите за правостоящи – по 25 лева. Говори се, че примата залагала много на тази проява и държала всичко да бъде перфектно – както се очаква от нея. След този концерт пък започва турне, на което също планира да се раздаде максимално.

„Всичко това е добре за феновете, но зле за нея. Тя се съсипва от работа. Дано поне не припадне по време на някой от концертите“, надяват се от екипа на звездата.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *