Плевнелиев и съпругата му не могат да си поделят вилите на Бяло и Черно море

Президентското семейство Росен и Юлияна Плевнелиеви тайно урежда документи за развод по желание на съпругата. Това е най-коментираната тема по висшите етажи на властта. Президентшата, която така и не се появи публично до своя съпруг, дори не изчака да свърши мандатът му.
„Отдавна се знае, че те са заедно само формално. Тя си има друг, той също не скучае сам“, изкоментира информацията депутат от управляващата коалиция.

Според запознати документите за разтрогване на брака са почти готови. Препъникамък се оказали имотите на фамилията. Плевнелиев изразил готовност щедро да отстъпи на Юлияна къщата си в Гърция, стига тя да не предявява повече претенции към къщурката му на черноморския бряг. „Ако се разберат по тези и някои други въпроси, скоро ще подадат документите в Софийския районен съд“, пише retro.bg.

Самият Плевнелиев вече обяви, че се оттегля от президентската надпревара за втори мандат по лични причини. Приближени до семейството коментираха още, че вероятно за това роля е изиграл ултиматумът на Юлияна, поставен в началото на пролетта. Тя обявила, че повече не може да води двойствен живот и ако се кандидатира за втори мандат в разгара на кампанията, ще даде скандално телевизионно интервю.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *