Семейство дребосъци: Всички ни се смеят, но пък сме в Гинес! (СНИМКИ)

Размерът няма значение, когато става дума за любов. Това е мотото на най-ниската двойка в света. Паоло Габриел да Силва Барос и половинката му в живота Катуичи Хашино са високи едва 90 см. Признават, че се сблъскват с много трудности в ежедневието си, но за сметка на това не спират да се обичат вече 10 години. Бразилците, които се надяват да влязат с гръм и трясък в Книгата на Гинес, страдат от хипофизарен нанизъм – изоставане в растежа.„Сблъскваме се с пренебрежително отношение. Всеки ден, когато излезем на улицата, първото нещо, което хората правят, е да ни посочат с пръст, да се посмеят и да ни обсъдят. Но това е нещо нормално, с което вече сме свикнали, и не обръщаме внимание“, разказва Катуичи пред „Дейли Мейл“, цитирани от „България днес”.

Най-големият кошмар за Паоло и жена му е да изтеглят пари от банкомат. Споделят, че никъде не срещат машина, пригодена за хора с техния ръст, и това на моменти ги изнервя. Освен това срещат сериозни проблеми и с отварянето на врати и прозорци. Въпреки сложните ситуации, в които изпадат, и двамата се стараят да водят нормален живот.

„Имам козметичен салон, изяло пригоден за потребностите на размера ми. Работя всеки ден“, допълва още 26-годишната Катуичи.
 

От своя страна бразилецът Паоло работи като съдебен помощник, но иска един ден да се кандидатира за кмет на града, в който живеят – Итапева. 30-годишният мъж има дори собствена кола и разкрива, че се гордее със себе си за това, че се престрашава да седне зад волана.
 

Бъдещите най-ниски рекордьори се срещат в сайт за запознанства. „Катуичи ме блокира в интернет и цели 18 месеца не ме потърси. Беше решила, че съм поредният скучен досадник, а аз просто бях учтив, когато й пишех“, спомня си влюбеният до уши дребосък.

За негов късмет тя се престрашава и макар че минава много време от първите им разговори, го търси отново. Малко след това любовта им пламва и след 5 г. тя се премества да живее при него.

„Мечтаем за дете, но не знам дали ще мога да го износя. Засега първата ни цел е собствена къща, след това куче, а ако ни е писано, и наследник“, допълва нежната половинка на бъдещия кмет.
 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *