Пилотите на благоевградския и гоцеделчевския мотоклуб в здрава битка за номер 1 на Балканите

Пилотите на благоевградския клуб „Еърмакс рейсинг“ и на гоцеделчевския „Панчо рейсинг“ сътвориха поредния вълнуващ спектакъл в клас МХ в третия кръг на балканския шампионат на трасето „Гаич“ в Крушевац, съседна Сърбия. Под палещото слънце Мартин Тодоров и Юлиян Райчев влязоха в здрава битка за първото място, която треньорът на тима от областния център на Пиринско спечели. С равен брой точки – по 47, от двата манша опонентът му в състава на неврокопчани остана втори.

Дупничанинът Любомир Васев вдигна сребърната купа в надпреварата в клас МХ2 и започва да се изкачва все по-нагоре в генералното класиране. Неговият съотборник в МХ „Симитли рейсинг“ Димитър Грозданов започна да пише история в дебютния си сезон в при 85-кубиковите машини с 3-та позиция в крайното подреждане на надпреварата в Югоизточната зона, с която си гарантира участие във финалния етап на европейския шампионат в Чехия.

Успешно състезание записа в клас МХ2 юниор младата надежда на „Панчо рейсинг“ Тони Цветков, който се качи на второто стъпало на почетната стълбичка в Крагуевац.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *