Голаджията на орлетата М. Тошев мина успешно медицинските прегледи в Германия, на „Дъбравска“ 1 не казват колко пари чакат

Голаджията на орлетата в изминалия сезон Мартин Тошев е минал успешно медицинските прегледи в германския „Ерцгебирге“ /Ауе/ и прави решителна крачка към договор с новака във втора бундеслига, воден от бившия наставник на ЦСКА Павел Дочев. Добрата новина за играча и досегашния му клуб и лоша за феновете в Благоевград съобщиха източници от бъдещия му отбор. Таранът от симитлийското село Крупник замина за страната световен шампион в четвъртък, ден по-късно лекарите го обявиха за годен физически да играе футбол на високо ниво. Трансферът ще стане факт в момента, в който по сметката на ОФК „Пирин“ постъпи откупната сума, заложена в контракта на футболиста за кандидатите да го имат в състава си, но на „Дъбравска“ 1 не казват срещу колко пари се лишават от най-креативния си играч.

Никакви проблеми от здравословен характер не тормозят избраниците на Стефан Генов в първите 5 дни на лятната подготовка. Пловдивчанинът редува сухото бягане сутрин със занимания с топка следобед на базата в село Рилци, което се нрави на подопечните му.

За встъпителната лятна контрола тази вечер с начало 19.00 ч. срещу „Славия“ клубната администрация прави всичко възможно да приведе навреме в готовност за ползване новия мачов екип „Ереа“, който да бъде сефтосан срещу евробоеца. На стадион „Христо Ботев“ двата отбора ще изведе водещата ни съдийска тройка с главен Никола Попов и асистенти Веселин Мишев и Георги Тодоров, които ще репетират за предстоящите си изяви на международната сцена във втория по сила турнир на континента Лига Европа.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *