Гимнастичките от ансамбъла: Моля спрете с лъжите!

Момичета от ансамбъла по художествена гимнастика написаха отворено писмо до медиите. Ето и пълният му текст без редакторска намеса: 

Вече 10 дни от трагедията с Цветелина Стоянова ние, съотборничките й от националния ансамбъл по художествена гимнастика и целия щаб на отбора, се питаме защо лъжите и хулите по медиите не спират и защо превръщате една лична трагедия в сензация. Това е въпросът, който ние Михаела, Християна, Цветелина, Ренета, Любомира и Снежана задаваме. Къде е съвестта ви, уважаеми журналисти? Усещате ли се, че в стремежа си да съсипете Илиана Раева унижавате световната и европейска шампионка Цветелина Стоянова, а като унижавате нея, унижавате и всички нас? Не веднъж сме казвали, че успехите ни се дължат не само на усърдни тренировки, но и на страхотния екип, които сме, но може би тази част сте я пропуснали.

Ще ви го кажем направо – лъжете хората и се опитвате да ги озлобите към жената, която вложи цялото си сърце в художествената гимнастика. Благодарение на нея и нашите треньорки след 18 години България има отново своите световни шампионки. Ако ситуацията беше различна бихме се смели от сърце, на глупостта която сте написали. . . Нито една от нас никога не е била наричана цитирам „тъпа крава“ от Илиана Раева! Засрамете се! Спрете с лъжите, спрете да нападате! Не разбирате ли, че когато сипете клевети към Илиана Раева, вие ги сипете към нас и цялата българска художествена гимнастика, пише „24часа“. След всичката радост, която сме дали и продължаваме да даваме на хората, не го заслужаваме! Молим ви, спрете! Оставете не просто един български световен шампион, а едно момиче на 21 години да се възстанови и да стъпи на краката си. Ние няма да падаме повече на нивото ви, но ако имате поне капчица съвест, ако имате деца, ако имате зрънце морал, още веднъж ви молим – СПРЕТЕ!

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *