Юлияна изостави Плевнелиев и заживя сама

Юлияна Плевнелиева окончателно е зарязала съпруга си – президента Росен Плевнелиев. 41-годишната софиянка, която още от началото на мандата на мъжа си отказва да е първа дама, живее сама и е спряла всякакви опити да поддържа фикцията, че има здраво семейство, пише „Ретро”.

Юристката, която се занимава със собствен бизнес, прекарва дните си в офиса си, намиращ се на централните столични улици „Георги Бенковски” и „Аксаков”. Освен Плевнелиев Юлияна е зарязала и деловия стил и вече не слага дори панталони и обувки с нисък ток, а предпочита изцяло спортно облекло с дънки и кецове.

„От няколко месеца се движи така. Смени колата и кара по-стар модел ауди, с което е по-незабележима. Носи само джинси и по нищо не личи, че е някаква важна клечка. Така е сигурна, че няма да привлича погледите, а и вече не я интересува кой какво ще каже за нея, защото явно изтича уговорката й с президента да спазва приличие и да се правят на семейство до края на мандата му”, коментират съседи по офис на Юлияна.

Наскоро се разчу, че двамата дори подали молба за развод и настоявали делото на мине при закрити врата, така че да не се разчува какво се договарят. Според запознати двамата имали да делят имоти и банкови сметки за милиони.
Все още настоящата първа дама сама се издава, че живее сама, тъй като след работа минава да пазарува храна за вкъщи, но купува само една порция и мъкне без никаква помощ тежки торби. 41-годишната Юлияна се е запуснала доста покрай краха на брака си. Тя дори не си прави труда да сресва косата си или да си купи нови дрехи, които да не стоят толкова размъкнато на отслабналата й фигура.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *