Топ теми

Йосиф Йосифов-Йоско: От 5 години съм пенсионер по болест

Йосиф Йосифов-Йоско, който има 6-годишна присъда за убийството на двама души в катастрофа, проговори за здравословното си състояние и за присъдата си пред БТВ. Сливенският бизнесмен със съмнителна репутация обясни, че всички интервенции, за които се съобщава в медиите са му правени. Той дори съблече тениската си, за да покаже белезите.

„Бил съм в Токуда 2 години и 6 месеца с хематом в гръбначния мозък. До ден днешен аз съм с пластична пареза”, посочи той и заяви, че е бил и в Пирогов.

„Аз не искам никой да ми съчувства. Това нещо, което е направено като интервенция не съм си го измислим”, заяви той и уточни, че иска да иде на санаториум за 1-2 месеца и след това да се върне да си излежи присъдата.

8 пъти Йосифов е искал присъдата му да бъде прекъсната, като му е отказвано всеки път. Последният случай е от 2015 година, когато умира баща му.

„Питайте болницата колко ми струваше лечението. Аз от 5 години съм пенсионер по болест. Парите са печелени от работа, преди катастрофата и съм се осигурявал на максималния осигурителен праг”, обясни той как е успял да си плати лечението.

Що се отнася до инцидента Йосифов посочи, че чувства вина.

„Разбира се, че чувствам вина. За инцидента аз съм си получил наказанието. В обвинителния акт пише 2,6 промила. Щом там го пише, има ли смисъл да го коментирам”, посочи той.

„Всеки ден живея с инцидента”, каза още той и заяви, че се е извинил на близките на жетвите.

По думите му той не фринтира правосъдието. „Ако исках да фринтирам правосъдието, щях да бавя делото и да използвам адвокатски номера.

„С охрана съм бил, когато бяха делата, аз трябваше да бъда с количка”, каза още той.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *