Стоичков позлати зетя

Христо Стоичков се оказа щедър към зет си Айки, който е гадже на по-голямата му щерка Мика. Футболистът е купил бизнес на българския турчин, от когото дъщеря му е бременна, пише „Всеки ден“.

Камата е инвестирал в агенция за отдаване под наем на баровски коли, която се върти именно от бъдещия му зет Айкут Рамадан. Последният се очаква още тази есен официално да се сроди с най-големия ни футболист, като подпише с дъщеря му. Бизнесът, който избраникът на Мика Стоичкова движи, е за милиони долари.

Компанията, която е собственост на зетя на Камата, но се говори, че е финансирана лично от тъста, е ситуирана в Маями. „Лукс Айк Лимо“ осигурява на заможни клиенти транспорт и ескорт с коли от възможно най-висок клас. В автопарка й фигурират джипове „Кадилак Ескалейд“, лимузини „Ауди“, „Ламборгини Галярдо“, „Ролс Ройс“, ретро коли и още много видове возила.

Фирмата не предлага коли среден или нисък клас, а само най-доброто и най-скъпото. Българи зад Океана разкриха пред „Всеки ден“, че най-вероятно бизнесът на Айкут ще потръгне още повече и той ще започне да изкарва стабилни месечни доходи, с които сам да осигури на жена си лукса, с който цял живот е свикнала.

За родения в Шумен младеж работят няколко души, основно изискване към които е да владеят няколко езика – английски, турски, испански, а отскоро и български. Освен услуги към бизнес клиенти, Айк Рамадан предлага и услуги „Дринк енд драйв“ – колите му могат да бъдат наемани за безопасно и комфорно прибиране след купони с много алкохол.

На официалния сайт на турчина са изброени всички видове случаи, при които луксозните джипове могат да бъдат на разположение на клиентите. Това са ергенски и момински партита, сватбени тържества, ВИП-събития, фирмени и корпоративни партита. Никой не може да изчисли сумата, която е похарчил Стоичков, за да оборудва с бизнес зетя си, но само един от лукс автомобилите струва 200 000 лева. Айкут стопанисва поне 20 лимузини.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *