Божо Кравата изчезна! Търсят го под дърво и камък

4 часа след приключването на т. нар. частичен следствен експеримент от престрелката в ресторант 4 You в Слънчев бряг, Спецпрокуратурата потвърди, че 33-годишният Божидар Георгиев Кузманов е обявен за издирване.

Той бе призован днес на следствения експеримент, но не се появи, обявен е за издирване, съобщиха от Спецпрокуратурата.

Днес бе разпространена информация, че са арестувани 7 от групата участвала в засадата срещу Димитър Желязков-Очите и неговата бригада, сред които е и Божо Кравата.

Междувременно Флагман съобщи, че Божо отсъства от следствения експеримент и че по непотвърдена информация се укрива на един от многобройните гръцки острови. Той успя да избяга и в нощта след престрелката, прекосявайки българо-турската граница безпрепятствено. Въпреки че тежковъоръжени полицаи бяха завардили изходите на Несебър. На следващия ден обаче той бе посъветван да се върне обратно и да се предаде. Тъй като срещу него не бе повдигнато обвинение за съучастие в убийството на гарда на Очите – Александър Алексиев, както и в опита за убийство на Очите и другия му съратник Никола Маринов, той е имал възможността отново да напусне страната.

Спецпрокуратурата издирва още други трима, които е трябвало днес да се появят, за да бъдат задържани и разследвани за участието им в организирана престъпна група за изнудване, трафик на хора и разпространение на наркотици.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *