161 випускници си взеха сбогом с любимата гимназия в Гоце Делчев

161 випускници /сн. 1/ се разделиха с НПГ „Д. Талев“ – Гоце Делчев с медали, дипломи, грамоти, свидетелства за професионална квалификация и романа на патрона на гимназията „Железният светилник”. Пълните отличници на випуск 2016 са 10 процента, за тях бе изработен специален медал, който им връчи директорът на гимназията Мария Георгиева /сн. 2/.

„Съветвам ви да не се опитвате да „минавате между капките“. Това не движи света. Необходимо е да се опитвате да надминавате всичко, което сте постигнали, да го надграждате и да бъдете перфектни във всяка задача, независимо дали тя е малка или голяма. Няма да имат смисъл мечтите ви, ако не се стремите към тяхното осъществяване. Затова излезте и смело преследвайте мечтите си!”, бе емоционалното послание, с което директорът Мария Георгиева изпрати поредния випуск.

Финал на тържествената церемония в НПГ „Димитър Талев” бе стилен коктейл във фоайето на училището, подготвен от учениците от 9 „а” клас и преподавателите по туризъм Надежда Илиева и Неда Баракова.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *