ДОБРАТА НОВИНА! Изписаха от болница 16-г. санданчанин, пострадал тежко след падане с колело

След 9-дневно лечение изписаха от хирургия 16-годишния санданчанин Мариян Патилов, който пострада тежко след падане с велосипед в местноста Попина лъка край Сандански.
Както вестник „Струма” писа, младежът пострада тежко, след като загубил контрол върху колелото си и паднал лошо. След 3-часова операция хирурзите в болницата начело със завждащия д-р Георги Алексиев отстраниха разкъсаните бъбрек и далак на пострадалото момче. 
Вчера бащата на Мариян – Николай Патилов, който е пожарникар в курортния град, сподели, че синът му вече е добре и е изписан от болничното заведение. Той изказа искрени благодарности към д-р Алексиев и екипа, който се бори за живота на сина му. 
„Това са не само лекари, а истински професионалисти. Не мога да опиша благодарноста на семейството ми към тях. Само за 10 минути свикаха спешно екипа, след като установиха, че животът на детето ми е в опастност. Искам повече хора да разберат, че лекарите от хирургично отделение на МБАЛ „Свети Врач“ са истински професионалисти, и трябва да се радваме, че ги има. Господ имаше и за нашето семейство“, заяви развълнуван Николай Парилов. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *