Топ теми

Шок! Деси Слава не си сменя дрехите

Деси Слава не си сменя дрехите, нито пък прическата. От няколко седмици фолк звездата се фука с нова червена рокля, която настоява да носи, по време на което и да е участие, пише HotArena. Изпълнителката на „Мъжете всичко искат”, държи всички да я видят в новия й тоалет, с дълги ботуши и вечната конска опашка. Феновете вече я забелязаха в три различни клуба, три поредни дни, в три различни града, да носи една и съща дреха.

И не само това — прическата на фолк дивата също не е променяна, което пък дава повод да се мисли, че ДесиСлава избягва да си сменя дрехите, а май да си мие и косата.

„Ужас! Това е хипер нечистоплътно! Със сигурност не я е прала тая рокля, дето се е потила с нея по заведенията! А че не си е мила косата, е видимо с просто око“, гнусят се меломани.

Изпълнителката, която преди време бе еталон за класическа кифла, напоследък е твърде небрежна по отношение на външния си вид. Чалга певицата редовно е определяна като модно недоразумение, заради гафовете си по официални събития.

Стилистите пък се хващат за главата, когато стане въпрос за очебийната й липса на вкус. Сега изпълнителката е на път да се прочуе не само с лош стил, но и лоша лична хигиена.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *