Народно лекарство срещу всички видове кисти и злокачествени заболявания

Според народните вярвания се използва за лечение на кисти, злокачествени заболявания, астма, бронхит, ангина и запушването на кръвоносните съдове. Това е рецептата, която се основава на прилагането на две основни съставки: алое и алкохола. След показания на тези, които са имали проблеми с кисти, лекарството помага в тяхното отстраняване само две дози, пише zajenata.bg. В никакъв случай не бихте сгрешили, ако го използвате като превантивна мярка и за подобряване и поддържане на общото здраве.
 
Необходими съставки:
 
500ml Медицински алкохол
 
500g Домашен мед
 
Червено 0.75 л качествено вино
 
500g Кафе от цикория
 
150g Листове от алое вера
 
Листата алое почиствате и смилате в машина за месо или пасатор. Останалите съставки само добре смесете в един контейнер, така че накрая добавете сместа към счуканите алое листа. Изисква се само бурканът да бъде голям за предпочитане към 3 литра, за да можете да поставите всички съставки.

Съдът добре затворете и  оставете за известно на тъмно и хладно място да престои 14 дни. След това прецедете сместа с марля и течността се поставя в стъклена бутилка. Важно е стомаха ви да е празен, преди и след използването на лекарството. Течността се пие най-малко 1 час преди хранене по 3 пъти на ден и по 1 супена лъжица.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *