ВНИМАНИЕ, ДАМИ! На тези две дати през юли с вас може да се случи чудо

Една от най-популярните диети е лунната. При повечето спазващи я, тя дава добри резултати, а след нейното приключване при продължаване на здравословния режим на хранене, постигнатите резултати се задържат.

Лунната диета е така наречената течна диета. По време на лунните фази се препоръчва приемът само на течности под формата на вода, чайове, пресни сокове, чисти и домашно приготвени бульони. Важно е да избягвате консумацията на мляко, алкохол, захар, мед, пише  az-jenata.bg.

В някои случаи, когато започнете да усещате слабост се разрешава приемът на малка купичка пресни плодове или зеленчуци. С помощта на лунните разтоварващи дни, ще елиминирате голяма част от излишните течности в организма, както и токсините. Докато я спазвате, може да се разделите с 1 до 3 килограма.

Ако се спазва диетата веднъж месечно, а не при всяка фаза, внимавайте как се храните в останалата част от месеца. Когато Луната расте, консумирайте по-малко храна, а когато Луната намалява, може да си позволите повече удоволствие от храната, но не и вредните лакомства.

Споделяме лунните фази за месец юли.

4 юли – 14:23 часа – новолуние
12 юли – 03:41 часа – първа четвърт
20 юли – 01:36 часа – пълнолуние
27 юли – 02:35 часа – последна четвърт

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *