Свали 8 килограма за 3 дни с кафе

Диетата с кафе е изключително екстремна . Както и всяка друга моно?диета , тя не е предназначена за дълъг период от време да отслабнете.

Само една чашка кафе може значително да ускори обмяната на веществата, и едновременно да намали апетита. Заслужава си да се отбележи, че в допълнение към тези полезни качества на кафето, също така то представлява богатство по химически състав. Учените твърдят, че само 100 мл от напитката, носят 20% от ежедневната нужда на витамини от група P. 

Тридневна диета с чисто кафе

Това е много строга моно?диета, с която можете да отслабнете до 8 килограма наднормено тегло. За тази цел ще се наложи в продължение на 3 дни да консумирате само натурално чисто кафе без захар и минерална вода. Тъй като кафето има освежаващ ефект, последната чаша кафе трябва да се пие не по?малко от 3 часа преди лягане. Ако смятате, че имате виене на свят, главоболие или повишаване на сърдечната честота, трябва незабавно да спрете диетата. 

Диета Кафе и шоколад

Можете също да опитате да отслабнете с диетата Кафе и шоколад. Тази диета е интересна, защото в допълнение към кафето, във вашата диета ще се включва горчив черен шоколад. Хубавото на тази диета е, че през деня можете да пиете кафе и да ядете шоколад много, както вие ги искате. Можете да останете на тази диета не повече от 3 дни. 

Диетата с кафе е много ефективна за намаляване на теглото, но не бива да злоупотребявате, защото може да настъпи зависимост, или други сериозни проблеми със здравето, с които ще ви бъде трудно да се справите. В допълнение, Диетата с кафе е противопоказана тези, които имат хронични заболявания на сърцето и съдовете.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *