Отварачката реже корема на Гущеров

Мара Отварачката е предприела най-свирепи мерки, за да втали мъжа си Християн Гущеров. Тя възнамерява да го прати на операция, с която да отрежат част от стомаха му и да му сложат пръстен като на Люси Иларионов, пише  „Всеки ден“. Певицата била много впечатлена от скоростното отслабване на режисьора и решила, че само това ще помогне на възпълничкия й съпруг.

Люси наскоро работи с Мария по клипа към песента й „Обичам да те режа“. Когато го видяла на снимачната площадка, тя не можела да повярва на очите си колко много е отслабнал. За няма и 3 месеца той се е стопил с около 50 килограма благодарение на операцията на стомаха, която си направи в Турция, и силиконовия пръстен, който му сложиха, за да яде по-малко.

Мария веднага решила, че иска и нейното момче да влезе във форма. Тактичната златотърсачка никога не му натяквала, че е пълен и трябва да мине на диета, но не й било приятно да подмятат зад гърба й, че си ляга със слон само заради парите му. Затова решила да намери подходящ начин да му поднесе идеята си, че трябва да влезе във форма.

Хитрата певица подхвърлила на мъжа си да си направи профилактични прегледи, убедена, че лекарите ще го посъветват да намали килограмите. Предположението й се оказало напълно оправдано. Гущеров наистина бил посъветван да отслабне, ако не иска да развие диабет или да си докара проблеми със сърдечносъдовата система.

Благоверната му веднага използвала случая да подхвърли загрижено, че Люси също е имал големи проблеми заради килограмите. Тя разказала за диабета на режисьора и как е успял лесно да пребори проблема си, като е отслабнал, слагайки си пръстен на стомаха. Самият Хриси, както Мария го нарича, и без това отдавна искал да отслабне. Нямал обаче воля да намали храненето и да засили тренировките в спортната зала. Видел ли нещо вкусничко, бързал да му се нахвърли. Затова идеята за операцията му се видяла добра. Той се блазнел от мисълта, че може да се втали като с вълшебна пръчица, но все още го било страх да легне под ножа.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *