Новолуние в Рак! Ето кои желания се сбъдват днес

Днес фазата на Новолуние изгрява в зодия Рак. Силата на Луната днес има огромно въздействие при изпълнението на желания на водната зодия.

Ракът в астрологията отговаря за дома, семейството, чувствителността, безопасността, сигурността, грижата за другите, нежността, интуицията, растежа, защита и близостта с околните.

Запишете желанията си на лист хартия, като така ще им предадете по-голяма сила. Най-силни са първите 8 часа от началото на Новолунието, а желанията могат да се записват до 48 часа от началото на тази фаза.

След като запишете желанията си, благодарете и си представете, че вече се е случило. Желанията ви трябва да се отнасят единствено до вас и да не се опитвате да влияете на решенията или съдбатана друг човек, защото това ще противодейства.

Подходящи желания са Искам да имам повече щастие в дома си, да прекарвам повече време със семейството ми…

Новолунието предразполага и към стартиране на вашите планове и нови идеи, към повече чувствителност и емоционалност. Възможно е въображението да се преплита с чувствата. Възможно е и скрити спомени от миналото да излязат на показ днес.

Денят е подходящ да си останете вкъщи и да приготвите вкусни гозби. Може също да внесете промени в дома си, за да стане по-уютен.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *