ХОРОСКОП ЗА 8 ЮЛИ

ОВЕН
За Овните предстои един прекрасен петък и касае както въпросите от делови план, така и любовта. В добра форма сте и ще успеете да се възползвате от обстоятелствата за деня. За някои се предвиждат печалби, а за други най-полезни са контактите. Можете да разчитате на вярно приятелство и подкрепа, нарастват и професионалните ви възможности.

ТЕЛЕЦ
Петък и за Телците е добър ден, но в повечето случаи е възможно да помагате на другите. Обременени сте от чужди проблеми и оставяте на по-заден план своите дела. Някои от вас имат здравословен проблем, който не бива да пренебрегвате. Избягвайте напрежението и емоциите и вземете навреме мерки. Служебните ви проблеми се свеждат до материалната сфера.

БЛИЗНАЦИ
В петък приятелството и обществените ви връзки се явяват твърде благоприятни за вас, действени сте и можете да разчитате на добри резултати. Особено енергични и успяващи са дамите от знака. Въпреки това не е лошо да бъдете по-внимателни в действията си, тъй като налице са възможности за измами. Бъдете по-предпазливи.

РАК
За Раците петък се явява добър ден и създава превъзходни условия за напредък в службата или за реализация в личните ви дела. Срещите са от особена важност за някои от вас. Ще можете да постигнете разбирателство и да поемете съответно задължения в делови план. По отношение на финансовите дела позициите ви са печеливши.

ЛЪВ
Професионалният ден на Лъвовете ще бъде твърде напрегнат. Хубаво е да внимавате за евентуални аварии, които може да бъдат и злополуки, причинени поради невнимание. Активността за мнозина от вас е свързана с контактите в петък. Те са делови, но не са изключени и такива по чисто финансови съображения. Настойчивостта ще ви помогне.

ДЕВА
Девите имат безпроблемен петък. Действията ви, свързани с професионалния живот, са доста сполучливи днес и при това не се изключва помощ от началниците ви. Разширяват се контактите на мнозина, при които е възможно да възникне ново сътрудничество, и в почти всички случаи завършват успешно. Звездите ви определят стабилитет във финансовата сфера.

ВЕЗНИ
Творческият израз на Везните е засилен в петък. Повечето от вас са свободни в действията си и могат да се насочат към важните проблеми на деловия или личния си живот. Много са възможностите за успех и най-силно се открояват контактите, които се характеризират със завършеност. Успехи ще имат ангажираните с изкуство.

СКОРПИОН
Скорпионите ще имат успех в петък и дори за мнозина не са изключени придобивки. Те могат да постъпят от съвместна работа, която може да бъде единична поръчка. За други не е изключено да последват постъпления от дейност, свързана с обществото. В този случай е необходимо да бъдете по-внимателни и да избягвате разправиите.

СТРЕЛЕЦ
Стрелците са в добра форма днес. Действията ви ще се окажат твърде успешни, ако работите достатъчно категорично. С трудности няма да се сблъскате, но се налага на работното си място да бъдете изключително внимателни. Това касае най-вече онези от вас, които работят с ток, машини, инструменти. Имате тенденция за подобрение на финансите, но харчовете ви са големи в момента и едва ли го усетите.

КОЗИРОГ
Труден ще бъде петък за мнозина от Козирог поради здравословно неразположение. Други от вас могат да разчитат на административна подкрепа в делата си. Денят е доста успешен за бизнесмените, успешни преговори за дългосрочен проект. Ще финализирате важна сделка. Активността на повечето от вас е с парична насоченост, но няма гаранции за успех. Утешете се с някоя нова придобивка. В любовта – затопляне на отношенията.

ВОДОЛЕЙ
Водолеите ще се радват на успешен петък. Характерни са придобивки, ярко изразени контакти и осъществяване на дела, свързани с пътуване. Професионалният ден ще премине пълноценно, а мнозина не са лишени от доверието и подкрепата на шефовете си. Трудностите днес се свързват с дома ви, където вероятно има някой болен, или е възможно самите вие да почувствате здравословно неразположение.

РИБИ
Рибите са гъвкави днес в мисъл и действия и ще имат съответния успех. Той има отношение към работния ден или вашите дела в бизнеса. Успешно ще решите и личните си проблеми. Днес не бива да предприемате пътуване, възможна е злополука. Не можете да се надявате на успех, ако е необходимо да провеждате делови преговори. Затормозени ще са повечето в контактите, удряте на камък с исканията си.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *