Канарчето Ф. Филипов се уплаши от конкуренцията в тима на орлетата и си замина, руснак е мистериозното попълнение в атаката

В навечерието на днешния спаринг от 18.00 ч. в комплекс „Пири“ край Банско с “Монтана“ от лагера на „Пирин“ се изнесе бившето канарче Филип Филипов. Защитникът очевидно се е стреснал от конкуренцията в крайната защита и е предпочел да търси повече сигурност за титулярния си статут на друго място. Официалната версия за напускането му сочи желание за трансфер в чужбина. От „Дъбравска“ 1 най-сетне извадиха на светло мистериозното подкрепление в нападение, което се оказа руснак и се очаква да дебютира тази вечер със зелено-белия екип с изричното уточнение, че ще изкара пробен период, както и другите двама легионери от чужбина, които пристигнаха ден по-рано – словакът Кристиан Кострна и бразилецът Александре Ханс.

Спортно-техническият щаб реагира светкавично и отказа планираната за 13 юли проверка с „Черно море“ броени минути след като се разбра, че варненци и благоевградчани играят в І кръг на новото първенство две седмици по-късно. Вероятният заместител на моряците идната сряда е с деветия в грузинската висша лига „Сабуртало“.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *