ГОРЕЩО! Ивана показа пищни форми по време на почивка, отслабнала с народна рецепта (СНИМКИ)

Сексапилни форми на плажа показа певицата Ивана. Любимката на народа и се похвали със снимки по бански, на които се виждат пищните й гърди и отслабналото й тяло. Доскоро Ивана се криеше под плътни шалове и никога не позираше разголена. Тя от години води тежка борба с килограмите. 

Самата певица разкрива, че е правила много неуспешни опити да отслабне. Едва през миналата година успяла да се втали трайно. Помогна й смес от мед, канела и орехи на проф. Мермерски, пише пик. Освен това Ивана се храни и по специален режим предимно със зеленчуци и риба. 

„Преди правех основна грешка. Вечерях късно, защото иначе огладнявах след нощно участие. Сега се храня по-рано и след това хапвам малко сурови ядки през нощта, ако много огладнея“, издава певицата. Резултатите не закъсняха и за първи път от години Ивана може да се похвали със завидна фигура. Певицата планира лятото да се отдаде на почивка и да събира тен на морето.

Според приятелки на Ивана в дъното на визуалната й промяна се крие нов мъж. Макар певицата да го пази от светлините на прожекторите, близките й издават, че той е сериозен бизнесмен и Ивана е много влюбена.

loading...


 

 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *