Защо сексът през летния отпуск е по-хубав

Слънце, плаж, море, планински курорти, басейни, дълги вечери в алкохол и забавления… Очаквате лятната си почивка, нали? Или вече сте се отдали на летните страсти, далече от вкъщи, работата и ежедневните задължения?

Ваканционен период е време, в което ще посетим нови места и ще прекараме много повече време с любимия… в леглото! Или е време на почивни дни, в които ще видим нови неща… Нека си дойдем на думата: сексът по време на ваканция печели точки пред този в останалата част от годината – всеки път. Ето 7 факти, които го доказват:

Леглото не е нашето. Нека бъдем толкова странни, толкова „извратени“, толкова първични, колкото никога не бихме били в ежедневието си. Нека оставим хотелския персонал да „заличава следите“.
Няма никакви (реални) задължения. Единственото нещо, което ще изпуснем сутринта в случай, че не се събудим навреме, би била екскурзия с автобусче на местните забележителности. Но пък… Вероятно ще спечелим с един оргазъм в повече!
Вероятността да сме на питие от лоби бара в хотела още в ранния следобед е голяма… Не, че имаме предвид, че сексът на по питие е по-хубав, но определено не е за изпускане.
Съседите нямат значение. Крясъци или шумове в стаята. Това няма никакво значение, тъй като няма да виждате съседите си по стая повече от няколко дни.
Мебелите буквално си го просят. Без значение е какво ще се счупи важното е да го направим както искаме.
Room service означава хранене без напускане на стаята и без миене на чинии. Поръчваме си бекон и яйца, хапваме и ето ни още време за гушкане.
Не сме на работа утре. На всички ни се е случвало да бързаме за кулминацията си, защото утре трябва да ставаме рано за работа. Е, изпускаме и тази част!

Всяко лято има собствена история! Уикенд или повече, да си дадем време за изпълнение на фантазии и дългоочаквани романтични моменти. Няма по-добро зареждане с нови сили!

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *