Какво мъжете не искат да виждат никога в дома ви?

Ако досега сте имали неуспешни връзки или нещата са приключвали преди да се е стигнало до качествена връзка, може би е време да се замислите защо това е така! Възможно ли е да грешите някъде?

Не е задължително вината да е във вас или да грешите в отношението и подхода си към мъжете. Но има вероятност нещо в жилището ви да ги е отблъснало! Да, и това може да е причина те да избягат от вас! Ново проучване обобщава какво е в състояние да накара мъжа да се откаже от една жена, само ако види апартамента й!

Новата колекция от чудесни екстравагантни обувки може и да е първото нещо, което да покажете на приятелките си, когато ви дойдат на гости, но мъжете, оказва се, се отвращават от купища обувки! Така че, стилът тип Кари Брадшоу няма да ви помогне, момичета!

Кои неща трябва да покриете в апартамента си, ако водите ново гадже? Изследването е проведено в САЩ. Анкетираните са отговаряли на въпроси, свързани с това какво ги е накарало да прекратят връзката си. Ето какво отговарят те.

Странни домашни любимци

„Срещах се с едно момиче, което гледаше плъхове. Чашата преля, когато плъхът започна да се разхожда между нас в леглото!“ – Майк, 32.

Евтини мебели

Много мъже смятат, че инвестирането в евтини и чупливи мебели е глупаво и жените, които го правят имат нехайно отношение и към мъжете, както и към жилището си. „Инвестирайте в реални мебели!“ – Райън, 27.

Твърде много обувки

Мъжете смятат, че ако жената има сто чифта обувки, това не я прави по-красива и желана. Излишно е да се харчат пари за ненужни неща, като могат да се вложат в нещо по-съществено. Само че разликата в разбирането за „съществено нещо“ за мъжете и жените е огромна! За мъжете съществен може и да е нов таблет!

Странни тоалетни чинии

Много жени си падат по нестандартни аксесоари, а напоследък на пазара се продават много цветни и изобразяващи различни герои тоалетни принадлежности. „Странно беше да пикая в отворената уста на Спъндж Боб!“, споделя Роб на 24 години.

Използвани дамски превръзки

Никога, просто никога не допускайте гаджето ви да види забравена дамска превръзка в тоалетната! Това е в състояние да го отврати завинаги! Не че мъжете не знаят, че менструалният цикъл съществува, но никой от тях не иска да го вижда в реално време!

Пепелници

Повечето мъже не харесват жени пушачки, а пък ако апартаментът ви е осеян с пепелници, пълни с фасове, считайте, че можете да му видите гърба! Най-вече ако е непушач!

Дрехи на бившия

Дрехи, принадлежащи на друг мъж? Абсурд! Та нали новото ви гадже се опитва да очертае територията си! Няма как да стане ако насреща висят ризи на друг мъжкар!

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *