Пищен годеж със 100 гости вдигнаха красивата санданчанка Анелия и любимият й Йордан Чолев

С пищен годеж бизнес фамилията Чолеви от Сандански поиска за своя снаха красивата дъщеря на Димитър и Николина Трайкови – Анелия. Влюбената двойка събра за радостното събитие 100 близки, приятели и роднини. С огромен букет във формата на сърце, декориран с кукли младоженци, Йордан Чолев поиска ръката на любимата си и, естествено, засвидетелства сериозността на намеренията си с красив годежен пръстен.
Бурната любов между двамата пламнала преди 2 години, когато стартирали по приятелски общ бизнес с шивашка фирма в града, а по-късно и втора в Благоевград, тъй като Йордан и семейството му са в този бранш от много години. Бизнес отношенията им обаче скоро прераснали в истинска любов и двамата решили да станат семейство.
Годежът бе отпразнуван на прохладната лятна тераса в заведение край Сандански. На красиво декорираната в бели рози и пъстри цветя маса бяха и сестрата на годеницата – Любомира, съпругът й Иван Нуцов, който е служител към ДАНС в курортния град, заедно с двете им дъщерички, както и сестрата на Йордан – Димитрина, която пристигна специално за тържеството от Гърция със съпруга си Паскалис Пулиос и двете им деца.
Гордо и с усмивка посрещаха гостите родителите на двамата влюбени Димитър и Николина Трайкови и Албена и Иван Чолеви.
Специален гост-изпълнител, който се грижеше за доброто настроение на всички, бе певицата Кристина Траянова, известна като благоевградската Преслава, която е дългогодишна приятелка на Нели.
Два оркестъра се надпяваха на годежа – единият с ръководител Алекс Илиев, а другият – „Шаби“, пък пристигна от Петрич.
Бабата на Йордан – Стоянка Вънгева, доволна от избора на внука си, вдигаше тостове с роднините, като отправяше най-мили пожелания за Дани и Нели.
Отец Иван Велков от Сандански и съпругата му Костадинка, облечени с елегантни костюми за тържеството, са кандидат-кумовете.
Сред присъстващите беше един от най-добрите готвачи в курортния град – Иван Тачев, и съпругата му Дани, които споделяха богато отрупаната трапеза с маркови питиета и мезета със Станислава Валериева от политически кабинет на евродепутата Николай Бареков.
До малките часове на нощта всички гости се веселиха от сърце.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *